Hicri Ercili Özel Eğitim Meslek Okulu

WEB https://heoemo.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. HAMİT ÖZTAN SK. NO: 1 BANDIRMA / BALIKESİR
VİZYON : İŞ OLSUN DİYE DEĞİL “EĞİTİM HER ENGELİ AŞAR” DİYE MESLEK OKULUYUZ
MİSYON : Zihinsel öğrenme yetersizliği olan, genel eğitim programlarından yararlanamayan özel eğitim gerektiren bireylerin özelliklerine uygun eğitim ortamlarında, özel olarak yetiştirilmiş, deneyimli kadrosuyla geliştirilmiş eğitim programları uygulanarak öğrencilerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenim gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, onları mesleğe hazırlamak amacıyla eğitim vermektir.
BAŞARILAR : 1.OKULUM TEMİZ BELGESİ 2.SIFIR ATIK BELGESİ 3.eTwinning ULUSAL KALİTE ETİKETİ

Saatler : 9:00 / 14:15
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Kombi Sistemi
Servis : Taşımalı sistem içerisindedir.
Ulaşım : İlçe içinde ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Balıkesir ve Bursa´ya sürekli otobüsler ile ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçemizin Balıkesir´e uzaklığı 99 km, Bursa´ya uzaklığı 111 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz facebook hesabı: hicrierciliozelegitimmeslekokulu Okulumuz instagram hesabı: hicrierciliozelegitimmeslek